Magyar Honvéd


        

VIRTUÁLIS MÚZEUM

PROJEKTEK

Főlap   Bejelentkezés   Napi   Hírlevél   Index   Média   Túra   Kiállítás   Cikk   Piac   Link   IVCA-online

Típusok   Nyaktábla   Katalógus   Alkatrész   Háborús évek   Könyvtár   Hasznos   Vázszám   Életkép   Gondold Újra!

HOKE   SHOP   ÉVK   DSZTT

 

 
Programajánló
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Utolsó frissítés

 
Legfrissebb témák
Friss bejegyzések
2015.07.10. 08:47
2015.05.12. 10:35
2015.04.12. 15:42
 

 

 
AZ ÉV VETERÁN KERÉKPÁRJA 2012
AZ ÉV VETERÁN KERÉKPÁRJA 2012 : KIÍRÁSAKéptárak: Súgó

TISZTELT KERÉKPÁROS BARÁTOK!

Sajnos a rosszindulatú szavazók miatt szükségessé vált a kiírás módosítása és a szavazás újból indítása. A képek egyenkénti pontozása helyett e-mail cím alapú szavazás lesz. Nem kell mást tenni, mint a portfólióban található SZAVAZOK szóra kattintani, és a megfelelő részt kitölteni. A szavazat leadása az mgyvkvirtualismuzeuma@gmail.com címre érkezik, amiről rövid időn belül válaszlevélben visszaigazolunk. FONTOS, egy kerékpárra CSAK egy szavazatot fogadunk el!

A szavazat állásáról időnként a kiírásban található táblázatban láthattok adatot.
Az Év Veterán Kerékpárja címet az a kerékpár nyeri el amelyikre a legtöbb szavazat érkezik.
Az új szavazás a módosítás közzétételével kezdődik és 2012.08.31. 22:00-ig tart.

Megértéseteket köszönjük!

Kedves veterán kerékpár tulajdonosok!

Keressük 2012-ben "AZ ÉV VETERÁN KERÉKPÁRJA" címére esélyes kerékpárt! 

Ezen apropóból a VETERÁN KERÉKPÁR online magazin egy rendhagyó szavazást ír ki, hogy meg is találja azt a kerékpárt. Szeretnénk hagyományt teremteni ezzel a kezdeményezéssel, és tovább növelni az öreg gépek iránti érdeklődést. Hiszen ezek az öreg vasak megérdemlik, hogy több évtizedes hűséges szolgálat után újból tündököljenek!     

Hogyan is néz ez ki valójában: Ha van a tulajdonodban olyan, legalább 1988 előtt készült magyar vagy külföldi kerékpár, ami esélyes lehet a cím elnyerésére, küld el címünkre - mgyvkvirtualismuzeuma@gmail.com - a maximum 5 fényképből álló és egy szöveges bemutatkozót tartalmazó portfóliódat.

A szavazás: Ha megérkezett hozzánk az anyag, felkerül a virtuális múzeum oldalára. Minden kép alatt található lesz egy 1-től 5-ig beosztott skála, amin leadhatod majd szavazatodat. A leadott szavazatok alapján megkapjuk az adott kép átlag pontszámát. Célszerű minden képet értékelni, mert a végeredmény a portfólióban megjelenített képek átlag pontszámának összege lesz.

Például.: 1. kép 4,2 pont; 2. kép 3,8 pont; 3. kép 2,9 pont; 4.kép 3,7 pont; 5. kép 4,9 pont az összesen 19,5 pont

Az így megkapott összpontszám alapján határozzuk meg a végleges sorrendet.

Szükséges még: A portfólió (képtár) címe tartalmazza a kerékpár típusát és a tulajdonos nevét, pl.: WM Csepel - Példa János. Aki részt vesz a kiírásban az hozzá járul nevének megjelenítéséhez.

Mikortól lehet elküldeni a portfóliót? A kiírás megjelenésétől kezdődően 2012.05.13-a 22:00 óráig. A megjelölt időponton belül beérkezett portfóliók feltöltésre kerülnek, mindenki számára láthatóvá és olvashatóvá válnak, DE szavazni csak a kiírásban megjelölt időponttól lehet.

Mikor indul a szavazás? A szavazás 2012.05.14-én indul - ez a virtuális múzeum megalakulásának évfordulója:) - 0:00 órától!! Ekkortól lehet a képekre szavazni.

Mikor zárul le a szavazás? A szavazás egészen a nyár végéig zajlik, pontosan 2012.08.31.-én 22:00-kor zárul.

Mekkora méretű kép és szöveg kerül megjelenítésre? A bemutatkozó szöveg  tetszőleges hosszúságú lehet, a képek mérete maximum 1024x768 felbontású.

Mi történik akkor ha több eredmény azonos? Amennyiben két vagy több kerékpár összpontszáma megegyezne, akkor a sorrendet az 5 kép szavazatainak száma dönti el.

Mit jelent az év veterán kerékpárja cím? A cím elnyerője megkapja a Veterán Kerékpár online magazin által felajánlott kupát, valamint a győztes kerékpár képei és bemutatkozó írása megjelenik az Veterán Autó és Motor magazinban.

Változtatás: Szükség esetén a VETERÁN KERÉKPÁR online magazin a változtatás jogát fenntartja!

Sok sikert kívánunk a résztvevőknek!

A kék kérdőjel melletti legördülő menü segítségével könnyen kiválaszthatod a képtárakat!


Versenyben lévő kerékpárok betűrendben. Szavazatok száma: 2012.08.31-ig
Típus Tulajdonos Szavazatok száma összesen
Csepel Tihany Tóth Ferenc 5 szavazat
Csepel Toldi Kiss Róbert 2 szavazat
Dusika Weltrekord Mandl Nándor 5 szavazat
Gödöny Cycle Blázsovics Csaba 4 szavazat
HB Optimus Szántai Gábor 1 szavazat
Kühne Europa Szincsák Zoltán 4 szavazat
Meister Bado László 38 szavazat
Mira Mart Zsembery Barnabás 2 szavazat
Phänomen Székely Péter 4 szavazat
Rajczy Cycles 1956 Farkas András 4 szavazat
The Royal Star Cycle Domokos Ferenc 23 szavazat
The Best Novák Mihály 2 szavazat
Velo Rambler Spezial Dobi István 60 szavazat
WM Csoda Kustár Péter 2 szavazat
WM Csoda Móringer Lajos 262 szavazat
WM Csoda Horváth György 2 szavazat
WM Csoda Gönczi András 3 szavazat
WM Jubileum Kovács Sándor 1 szavazat
WM Luxus Gönczi András 2 szavazat
WM Turán Rozgonyi Roland 3 szavazat

 

Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!

 

Ez az oldal azért jött létre, hogy emléket állítson a Magyar gyártmányú veterán kerékpároknak, ezzel is adózva a múlt zseniális remekeinek. Az oldalon több fotón, dokumentáción keresztül szeretném bemutatni azt ami most már történelem, viszont évtizedekkel ezelőtt a mindennapjaink meghatározó eleme volt. A kerékpár! A virtuális múzeum célja összegyűjteni, rendszerezni, ezáltal dokumentálni a Magyar kerékpárokkal kapcsolatos anyagokat és információkat. Remélem, hogy sokan szívesen nézelődnek majd itt, és emlékeznek vissza a múltra. Jó lenne több veterán kerékpárt látni az utakon vagy gyűjteményben. Egy maroknyi kis társaság tartja életben a veterán kerékpárok múltját és jelenét. Köszönet Nekik!

FELHASZNÁLÁS  KAPCSOLAT  VENDÉGKÖNYV  PARTNEREK  Copyrightˆ 2008-2016 Rozgonyi Roland

      


THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!