Magyar Honvéd


        

VIRTUÁLIS MÚZEUM

PROJEKTEK

Főlap   Bejelentkezés   Napi   Hírlevél   Index   Média   Túra   Kiállítás   Cikk   Piac   Link   IVCA-online

Típusok   Nyaktábla   Katalógus   Alkatrész   Háborús évek   Könyvtár   Hasznos   Vázszám   Életkép   Gondold Újra!

HOKE   SHOP   ÉVK   DSZTT

 

 
Programajánló
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Utolsó frissítés

 
Legfrissebb témák
Friss bejegyzések
2015.07.10. 08:47
2015.05.12. 10:35
2015.04.12. 15:42
 

 

 
Veterán tekerések
Veterán tekerések : CSALÁNOS TÚRA, Kecskemét 2012Képtárak: Súgó

A tegnapi napon kellemes élményben lehetett része azoknak a veteránkerékpárosoknak akik ellátogattak Kecskemétre. Ugyanis immáron negyedik alkalommal került megrendezésre a kecskeméti veterán kerékpár túra és találkozó. A rendezvény Papp Zoltán és kedves családja jóvoltából jött létre. Minden éven más-más helyszínt látogatunk meg Kecskemét környékén, ezúttal a 9 km-re lévő Csalánosi Parkerdő felé vettük az irányt. Utunk első állomása a Cifra palota és környéke volt, ahol Zoli egy rögtönzött ismertetőt tartott a környék épületeiről és történeteikről. Majd haladtunk tovább a már szokásos másik helyszínre, a főtérre. Itt, mint már oly sokszok követtkezett a  pihenés és a fotózkodás. A kb 35-40 veteránkerékpáros és gazdája nem kis látványosság nyújtott a főtéren szemlélődők számára. A pihenő után indultunk tovább és a parkerdőig már meg sem álltunk. Az öreg gépek kiválóan bírták a terepet és rótták a kilómétereket, az időjárás is kegyes volt hozzánk, talán túlságosan is. Viszont a parkerdőbe érve már a fák alatti árnyékban hűsölhettünk. Hamarosan megérkezett az ebédünk is, egy kis kakas pörkölt és túrós csusza formájába, mindezekett pedig ki-ki sörrel, borral vagy üditővel önthette nyakon. És hát nem szabad megfeletkezni Móringer Lajos bácsiról aki Mandolinján játszva teremtett az ebédhez kellemes hangulatot. Összességében egy nagyon kellemes hangulató nap volt, én azt gondolom Mindenki jól érezte magát. Mégegyszer köszönet a Szervezőknek és a lebonyolítóknak, ismét jó volt Kecskeméten lenni.

További tartalom: Levi fotóalbuma

 

Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!

 
 

 

Ez az oldal azért jött létre, hogy emléket állítson a Magyar gyártmányú veterán kerékpároknak, ezzel is adózva a múlt zseniális remekeinek. Az oldalon több fotón, dokumentáción keresztül szeretném bemutatni azt ami most már történelem, viszont évtizedekkel ezelőtt a mindennapjaink meghatározó eleme volt. A kerékpár! A virtuális múzeum célja összegyűjteni, rendszerezni, ezáltal dokumentálni a Magyar kerékpárokkal kapcsolatos anyagokat és információkat. Remélem, hogy sokan szívesen nézelődnek majd itt, és emlékeznek vissza a múltra. Jó lenne több veterán kerékpárt látni az utakon vagy gyűjteményben. Egy maroknyi kis társaság tartja életben a veterán kerékpárok múltját és jelenét. Köszönet Nekik!

FELHASZNÁLÁS  KAPCSOLAT  VENDÉGKÖNYV  PARTNEREK  Copyrightˆ 2008-2016 Rozgonyi Roland

      


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto