Magyar Honvéd


        

VIRTUÁLIS MÚZEUM

PROJEKTEK

Főlap   Bejelentkezés   Napi   Hírlevél   Index   Média   Túra   Kiállítás   Cikk   Piac   Link   IVCA-online

Típusok   Nyaktábla   Katalógus   Alkatrész   Háborús évek   Könyvtár   Hasznos   Vázszám   Életkép   Gondold Újra!

HOKE   SHOP   ÉVK   DSZTT

 

 
Programajánló
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Utolsó frissítés

 
Legfrissebb témák
Friss bejegyzések
2015.07.10. 08:47
2015.05.12. 10:35
2015.04.12. 15:42
 

 

 
Hírek a veterán kerékpárok világából

Veterán találkozó, Dévaványa

2010.08.03. 17:53, yoleeka

"Kedves Roland!

A békési beszélgetésünk folytatásaként megerősítem, hogy településünk lakosai számára nagy élményt nyújt ha a Veterán kerékpárosok el tudnak látogatni szeptember 22-én Dévaványára.
Programtervet mellékelek.
A Veterán kerékpárosok részére 10:00 - 13:00 között élményt nyújtó túrát kínálunk, a Körös-Maros Nemzeti Park Réhelyi Látogatóközpontjába, mely 6,8 km-re található a központtól. Az európai hírű túzokot, tanösvényt, őshonos házi állatokat, kézműves kiállítást és a Nagysárrét régi vízi világát bemutató kiállítást lehet megtekinteni.
Délután 17:00 - 18:00 között pedig egy nagyszabású kerékpáros, görkoris "0" kibocsátású járművekkel felvonulást tervezünk.
A köztes időben pedig a meghirdetett veterán és saját építésű kerékpáros csodák versenye zajlik majd."

Egy részlet a Dévaványa Felemelkedéséért Alapítvánnyal váltott levelezésből. Említettem Nektek, hogy egy kis delegáció Dévaványa településről megtekintette az öreg gépeinket, nagyon tetszett Nekik a kiállítás. Innen jött az ötlet, hogy milyen jó lenne ha az általuk megrendezésre kerülő (szeptember 22.-én) Európai Autómentes Nap rendezvényén mi is ott lennénk. Bemutatót tartva régi gépeinkkel. Ígéretet tettem arra, hogy felteszem az MGYVK-ra a dolgot és megvitatom Veletek. Többen már ott a helyszínen jeleztétek, hogy jönnétek.

Itt a Blogon követhetitek nyomon az eseményeket, valamint Ti is írhattok megjegyzéseket vagy tehettek fel kérdéseket.

Életképek a múltból

2010.07.30. 13:09, yoleeka

Évtizedekkel ezelőtt a mindennapjaink meghatározó eleme volt a kerékpár! Egy Társ, ami hűségesen szolgálta gazdáját, rótta a kilómétereket, dacolt az időjárással. Ünnepnapokon virággal öltöztették fel, de a szorgos hétköznapokon nehéz terheket cipelt... Az életképeken keresztül szeretné bemutatni a régi korok mindennapjait, azt, hogy miként használták szüleink és nagyszüleink a kerékpárt.

Aki teheti küldjön egy képet a témával kapcsolatban, őrizzük együtt a múltat!

Elérhetőség: mgyvkvirtualismuzeuma@gmail.com

Köszönettel!

MGYVK póló

2010.07.28. 10:52, yoleeka

 Többen jeleztétek, hogy szeretnétek MGYVK-s pólót. Az enyém matricás megoldással született, nem a legtartósabb és nem is a legolcsóbb megoldás. A megfelelő eljárás a szitás megoldás lenne, de ahhoz minimum 10-15 pólóra rendelésére lenne szükség. Próbálom Pesten megtalálni a legolcsóbb helyet.  Akik szeretnének pólót, kérem jelezzék, hogy a készítésnél tudjak alkudozni... 

Jó lenne egy Klub!?

2010.07.28. 10:40, yoleeka

Azt gondolom, hogy a kellő társaság már megvan! Már csak keretet kellene adni a dolognak. Előbb utóbb a növekedéshez szükség lesz egy Klubra esetleg Egyesületre...

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Ez az oldal azért jött létre, hogy emléket állítson a Magyar gyártmányú veterán kerékpároknak, ezzel is adózva a múlt zseniális remekeinek. Az oldalon több fotón, dokumentáción keresztül szeretném bemutatni azt ami most már történelem, viszont évtizedekkel ezelőtt a mindennapjaink meghatározó eleme volt. A kerékpár! A virtuális múzeum célja összegyűjteni, rendszerezni, ezáltal dokumentálni a Magyar kerékpárokkal kapcsolatos anyagokat és információkat. Remélem, hogy sokan szívesen nézelődnek majd itt, és emlékeznek vissza a múltra. Jó lenne több veterán kerékpárt látni az utakon vagy gyűjteményben. Egy maroknyi kis társaság tartja életben a veterán kerékpárok múltját és jelenét. Köszönet Nekik!

FELHASZNÁLÁS  KAPCSOLAT  VENDÉGKÖNYV  PARTNEREK  Copyrightˆ 2008-2016 Rozgonyi Roland

      


ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!