Magyar Honvéd


        

VIRTUÁLIS MÚZEUM

PROJEKTEK

Főlap   Bejelentkezés   Napi   Hírlevél   Index   Média   Túra   Kiállítás   Cikk   Piac   Link   IVCA-online

Típusok   Nyaktábla   Katalógus   Alkatrész   Háborús évek   Könyvtár   Hasznos   Vázszám   Életkép   Gondold Újra!

HOKE   SHOP   ÉVK   DSZTT

 

 
Programajánló
2018. Október
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Utolsó frissítés

 
Legfrissebb témák
Friss bejegyzések
2015.07.10. 08:47
2015.05.12. 10:35
2015.04.12. 15:42
 

 

 
Kerékpár kiállítások
Kerékpár kiállítások : TECHNIKATÖRTÉNETI KIÁLLÍTÁS 2012, PerkátaKéptárak: Súgó

Azok az emberek akik azért nem jöttek el Perkátára, mert azt hitték., hogy „csak falunapok” – azok súlyosan tévedtek és szegényebbek lettek egy igényesen megszervezett kiállítás élményétől…. A  kiállítás dísze lehetett volna akár egy nagyvárosnak is…. A hétvégén pár szerencséssel részt vehettünk a Perkátai Régiséggyűjtő Egylet által szervezett "Technikatörténeti Kiállítás"-on. Kiállítási anyaggal megtöltöttek egy egész tornatermet, de jutott látnivaló bőven a szabadtérre is… A Perkátaiak eredetileg kismotor gyűjtésből indultak, de idővel a technika számos területéről komoly anyag gyűlt össze. A mostani kiállítás mottója mutatja a témát:

„Közlekedés: földön, vízen és levegőben.”

Kismotorból gyűlt össze természetesen sok, de modellből talán még annál is több… Hajó, repülő és vasútmodellek – ez utóbbiakból komoly terepasztalok vonták el a legfiatalabb látogatók tekintetét, de a felnőttek is sokáig ácsorogtak ott….

A szervezők nagyon kitettek magukért - csodálatos kiállítást produkáltak –

A teremben most először külön kerékpár kiállítást is szerveztek, amelyre mi veteránosok is jelentkeztünk. A helyi kiállítók mellett - Pócsi "Pitti" bá, Pap Zsolti, Blazsó és jómagam 13 + 3 fél bringát vittünk a kiállításra... A kerékpárok előtt mindig voltak nézelődők…. A kiállításból néha kivettük a gépeket és megmutattuk, hogy jól gurulnak még most is!!  4 velocipédes is gazdagította a kerékpáros felvonulást és kiállítást- nem kis feltűnést keltve a faluban:)) Többen próbálkoztak felülni a magos nyeregbe... A kiállítás mellett szerveztek repülőmodell légi bemutatót is, valamint gokartozni is lehetett. A nagymotorosok is szép számmal összegyűltek, ők utas szállításra is vállalkoztak… Szerencsénk volt részt venni egy igazi falusi szüreti felvonulásban is, ahol 100 lovas vonult fel!

A 2 és fél napos program felejthetetlen érzést hagyott a résztvevőkben - igazán kellemes élmény volt – nagy-nagy köszönet érte!! Külön köszönet Újfalusi Pálnak és kedves családjának, Rajcsányi Laci bácsinak, valamint egész Perkátának, mert a falu apraja - nagyja egyaránt kivette a részét a vendéglátásból!!!

Kiállítóként érkeztünk és barátokként búcsúztunk…

Papp Zoltán Kecskemétről.

 

Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!

 
 

 

Ez az oldal azért jött létre, hogy emléket állítson a Magyar gyártmányú veterán kerékpároknak, ezzel is adózva a múlt zseniális remekeinek. Az oldalon több fotón, dokumentáción keresztül szeretném bemutatni azt ami most már történelem, viszont évtizedekkel ezelőtt a mindennapjaink meghatározó eleme volt. A kerékpár! A virtuális múzeum célja összegyűjteni, rendszerezni, ezáltal dokumentálni a Magyar kerékpárokkal kapcsolatos anyagokat és információkat. Remélem, hogy sokan szívesen nézelődnek majd itt, és emlékeznek vissza a múltra. Jó lenne több veterán kerékpárt látni az utakon vagy gyűjteményben. Egy maroknyi kis társaság tartja életben a veterán kerékpárok múltját és jelenét. Köszönet Nekik!

FELHASZNÁLÁS  KAPCSOLAT  VENDÉGKÖNYV  PARTNEREK  Copyrightˆ 2008-2016 Rozgonyi Roland

      


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!