Magyar Honvéd


        

VIRTUÁLIS MÚZEUM

PROJEKTEK

Főlap   Bejelentkezés   Napi   Hírlevél   Index   Média   Túra   Kiállítás   Cikk   Piac   Link   IVCA-online

Típusok   Nyaktábla   Katalógus   Alkatrész   Háborús évek   Könyvtár   Hasznos   Vázszám   Életkép   Gondold Újra!

HOKE   SHOP   ÉVK   DSZTT

 

 
Programajánló
2018. Január
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Utolsó frissítés

2017.02.21.

 
Legfrissebb témák
Friss bejegyzések
2015.07.10. 08:47
2015.05.12. 10:35
2015.04.12. 15:42
 

 

 
Felhasználás

 Kedves Látogatók!

Ez az oldal azért jött létre, hogy emléket állítson a Magyar gyártmányú veterán kerékpároknak, ezzel is adózva a múlt zseniális remekeinek. Az oldalon, több fotón, dokumentáción keresztül szeretném bemutatni azt, ami most már történelem, viszont évtizedekkel ezelőtt a mindennapjaink meghatározó eleme volt. A kerékpár!
 
A virtuális múzeum - mint kollektív tudástárnak -  fő célja összegyűjteni, rendszerezni, ezáltal dokumentálni a Magyar gyártású kerékpárokkal kapcsolatos anyagokat és információkat. Ezen anyagok bemutatásával szeretném mindenki számára megismerhetőbbé tenni a hazai ipar egy kis szeletét.
 
Az oldalon található információs anyag egy része:
  • A saját tulajdonomban lévő tárgyakról- és írásos dokumentációkról készített képekből- és másolatokból származik.
  • Egy része azon veterán kerékpárokat szerető, gyűjtő- és a téma iránt érdeklődő, olyan szaktársaktól érkezett, akik fontosnak tartják a Magyar gyártmányú veterán kerékpárok iránti érdeklődés fentartását. Ezzel is életben tartva a letűnt korok emlékeit és hagyományait.
  • Utolsó sorban pedig néhány tartalmi elem a világháló végtelen özönéből való.

Az oldalra feltöltött képes és írásos tartalom, kérésre forrásmegjelölést kap! 

Az Magyar Gyártmányú Veterán Kerékpárok virtuális múzeuma portál, nem kereskedelmi jellegű, anyagi hasznot semmilyen formában nem szerez az oldalon található tartalmakból!

Viszont támogat minden olyan kezdeményezést ami által a téma megismerhetőbbé válhat az emberek számára. Ezért az oldalon található képes és szöveges tartalmi elemekből esetenként, - előzetes egyeztetés után - cikkek publikálásához információkat biztosít.   

Amennyiben valamelyik tartalmi elemmel kapcsolatosan kérdése lenne, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Köszönettel!
Rozgonyi Roland
MGYVK virtuális múzeuma
 

Ez az oldal azért jött létre, hogy emléket állítson a Magyar gyártmányú veterán kerékpároknak, ezzel is adózva a múlt zseniális remekeinek. Az oldalon több fotón, dokumentáción keresztül szeretném bemutatni azt ami most már történelem, viszont évtizedekkel ezelőtt a mindennapjaink meghatározó eleme volt. A kerékpár! A virtuális múzeum célja összegyűjteni, rendszerezni, ezáltal dokumentálni a Magyar kerékpárokkal kapcsolatos anyagokat és információkat. Remélem, hogy sokan szívesen nézelődnek majd itt, és emlékeznek vissza a múltra. Jó lenne több veterán kerékpárt látni az utakon vagy gyűjteményben. Egy maroknyi kis társaság tartja életben a veterán kerékpárok múltját és jelenét. Köszönet Nekik!

FELHASZNÁLÁS  KAPCSOLAT  VENDÉGKÖNYV  PARTNEREK  Copyrightˆ 2008-2016 Rozgonyi Roland